maj 16

Mørbrad med pesto og pecorino…

Dagens campingmenu var svinemørbrad og vi tog den allermindste vi kunne finde i supermarkedet…

Jeg er glad for at jeg har min egen kniv med 😛

Mørbrad’en blev afpudset og flækket…

Den gode hjemmelavede pesto fra delikatessen blev smurt på i et gavmildt lag…

Den sidste rest pecorino blev revet henover…

Hos delikatessen i Iper fik vi skåret parmaskinke, så vi fik lidt tykkere skiver end dem i pakkerne på supermarkedets hylder – desuden er det billigere at få skåret end at købe de færdigpakkede og de er så meget bedre…

Den lå og hyggede sig under låget i 45 min., hvilket var lige i overkanten, så næste gang holder vi os til omkring de 35 min…

Solen går langsomt ned bag bjergene, så man har masser af tid til at nyde solnedgangen mens man griller…

Salaten bestod af ruccola, blommetomater og bøffelmozzarella…

Man bliver aldrig træt af pesto, ost og skinke 😀

Udsigten bliver vist ikke bedre 🙂

En god lokal Bardolinovin og den lækre balsamico crema til og middagen var klar…

Det er slet ikke så tosset at sidde og nyde sin gode mad til denne solnedgang 😉

2
kommentarer

2 kommentarer!!!

  1. Karin siger:

    Svinemørbrad, pesto, skinke, ost, salat Mums.

    Da jeg var barn og havde skolekøkken lærte vi at lave mange forskellige retter med svinemørbrad, undre mig i dag, da det jo ikke er det billigste, men der var en eller anden der har fortalt mig at mørbrad var en billig spise dengang præcis som indmad.

    • Mette siger:

      Jeg elsker svinemørbrad, for den kan varieres i det uendelige med fyld, med indpakning og forskellige marinader 🙂

      Der er mange udskæringer der er mega dyre i dag, som man fik lige i nakken for bare 10 år siden. Suppen var jo nærmest gratis og det er de i hvert fald ikke i dag…

Kommentar