okt 20

Oksemørbrad i sous vide…

Den der lækre oksemørbrad vi købte for noget tid siden hos vores økologiske gårdbutik er kommet på menuen i dag…

Vi har pakket den med lidt smør, salt og peber…

Sous vide på 57 grader…

Flødekartofler – en klassiker der holder 😛

En af de gode vine fra Italien. Vi har prøvet en ny vin, som vi købte da vi besøgte Zonin – den er fra deres vingård i Puglia

Vi kender deres Amarone, deres Valpolicella og deres Bardolino, så vi spurgte om han kunne anbefale noget andet, noget vi ikke havde prøvet og han fandt denne Sasseo, som helt klart kan anbefales 😉

Zonin er Italiens største familieejede vinproducent og vi kan anbefale et besøg hvis man er i nærheden af Verona, for de er så søde og venlige – vi besøgte kun deres butik, men har hørt at en rundvisning kan betale sig at bruge tid på…

Den lille mørbrad blev delt i 2 bøffer, efter 2,5 time i sous vide og derefter kom de på grillen…

De skal bare lige vendes, så de får en lækker stegeskorpe…

Behøver jeg at sige at det var et kongemåltid 😛

0
kommentarer

Kommentar