jun 30

Madklub…

Vi har haft besøg af en af vores kammerater i dag og vi skulle lave mad i sous vide og på grillen…

Vi skulle selvfølgelig også have en dessert, så jeg startede dagen med at lave en Brownie 😉

Mads og Stuart var nede ved Lamplhof igår, for at købe kød og de kom hjem med en ordentlig porterhouse der skulle i sous vide i 4 timer inden den skulle på grillen.

Da den var sat igang startede jeg ismaskinen og kørte en god vaniljeis til vores brownie…

En hjemmelavet bearnaise skulle der også til – for ingen god steak uden en god sauce 😛

Der var nogen der mente at en 1,3 kg porterhouse ikke var nok til 3 personer, så for en sikkerheds skyld kom der også en rib eye på grillen, efter den havde været en tur i sous vide en times tid.

Tjek lige størrelsen på den steak…

Kartoffelbåde på weberen…

Lad mig bare sige det sådan – der var kød nok 😛

Desserten – brownie med vaniljeis og espressoskum lavet i min nye sifon 🙂

2
kommentarer

2 kommentarer!!!

  1. Anette B siger:

    Hold op, hvor ser det altså lækkert ud det hele … og så den dér bearnaise … den må jeg altså snart prøve at lave! 🙂

    • Mette siger:

      Det var en rigtig herremiddag og man kunne godt se at det var drengene der havde handlet kød og bestemt menuen 😛
      Det er simpelthen så nemt at lave bearnaise med stavblender, så slut med købe-bearnaise her 🙂

Kommentar