jun 10

Entrecote med bønnesalat…

Der er for varmt til det helt store for tiden, så i dag blev det en nem menu…

Entrecote klar til grillen…

Min bønnesalat:

  • Grønne bønner, koges let og dryppes af. Jeg brugte lidt mindre end en halv pose til 2 personer.
  • En håndfuld små tomater
  • Et lille skalotteløg, finthakket.
  • Evt. lidt mini mozzarella (eller feta)

Dressing

  • 2 dele olivenolie
  • 1 del balsamico
  • friskkværnet salt og peber

Til 2 personer brugte jeg en stor teske til dressingen (2 tsk olie til 1 tsk balsamico). Dressingen røres sammen. Bønner, løg, tomater og evt. mini mozzarella blandes i en skål og vendes med dressing.

Bøffen fik en terning af det hjemmelavede persille/hvidløgssmør på lige så snart den kom af grillen og så var der serveret 🙂

0
kommentarer

Kommentar