aug 18

Gang i pizzaovnen

Det er pizzadag på matriklen idag 🙂

Vi starter med at lave en klassisk pizzadej, fra e-bogen “Pizza – The Collection” af Pete Evans.

Grillen tændes og her er Grill Bill ved at være klar til at bage pizza 🙂

Konen ruller dejen ud…

og kommer fyldet på.

5-7 min under låget og så har man verdens lækreste pizza 🙂

Lidt lækker oregano fra Grækenland, som konen fik fra en sød læser af hendes blog 🙂

Første pizza er med tomatsovs, revet mozzarella, pamaskinke og et par klatter ricotta.

Næste pizza er med tomatsovs, revet mozzarella, hakket oksekød og bacon – og lidt oregano efter den har været i grillen.

Tredje pizza med tomatsovs, lidt revet mozzarella, skiver af frisk bøftomat og bøffelmozzarella – efter en tur i grillen får den lidt frisk basilikum og balsamicocreme.

Sidste pizza er med tomatsovs, revet mozzarella, spansk salami, resten af baconen fra den 2. pizza 🙂

Det er tredje gang vi laver pizza i den nye Weber pizzaovn og vi bliver bedre gang for gang. Denne gang havde vi helt styr på dejen og at den ikke hang fast i både bord og pizzaspade 🙂

Pizzaovnen er hurtig blevet vores favorit tilbehør til grillen 🙂

1
kommentarer

1 kommentar!

  1. Rene siger:

    Det er dælme en god pizza der 😀

Kommentar