Indbagt fyldt svinemørbrad

Så er det tid til et eksperiement…

Men først skal der laves salat. Vi hører ofte om granatæbler, så idag skal vi have granatæbler i vores salat. Folk siger at de skal bare skæres over og så kan man banke kernerne ud af dem – det var altså ikke helt sådan liiige til…

Nu til eksperimentet. Vi vil lave indbagt, fyldt svinemørbrad. Vi starter med at “flække” svinemørbraden for at gøre plads til en masse godt fyld:

  • En stor håndfuld bredbladet persille
  • En halv hakket snackpeber
  • Forårsløg
  • 1 mozzarella bold
  • Salt og peber

Herefter pakkes mørbraden ind i seranoskinke.

Og til sidst pakkes hele herligheden ind i butterdej.

I mellemtiden er salaten klar.

Og efter 25 minutter under låget er den indbagte, fyldte mørbrad klar.

Hold da op den blev lækker!

Meeeeen, der skulle lige et par friskbagte vafler med is til at ligge den sidste bund 😉

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.