sep 05

Svinemørbrad med rester og frakke

Vejret viste sig fra den gode side i dag… 19,5 grader med solskin det meste af dagen.

Når vejret er godt kommer der selvfølgelig gang i grillen 😉

Der er taget hul på en masse skønne marinader i løbet af sommeren så der er nogle gode rester der skal bruges inden sæsonen er slut, i dag er det “Wilkin & Sons” lækre barbecue marinade der skal udryddes 😉

En svinemørbrad smurt med barbecue marinaden ligges ovenpå et lag røget skinke (parma, serano eller røget landskinke, alt efter hvad man lige har) der er dækket med et godt lag friskrevet parmesan….

Så får den liiige et lille lag parmesan mere ovenpå inden skinken foldes omkring mørbraden 😉

Derefter kommes den under låget i ca. 35 min. hvor den bliver smurt med mere marinade for hver 10 minutter….

Serveres med kartoffelkugler og jägersauce – vi glemte sørme ærterne 😉

0
kommentarer

Kommentar