aug 18

Brisket…

Mads har tilkaldervagten i denne uge, så vi har ikke mulighed for at tage så meget ud, derfor har vi valgt at bruge søndagen på en brisket…

4 kg brisket, som vi købte sidst vi kørte til Lamplhof efter kød…

Først fik den 3,5 time (kernetemperatur 70c) ved 110c med røg (Elletræ) og så blev den pakket godt ind sammen med lidt oksebouillon og kom tilbage i røgeovnen i 2,5 time (kernetemperatur 91c)…

Til sidst hvilede den 2 timer i termokasse…

Den blev perfekt og der er til omkring 7 måltider til os to i sådan en basse 😉

Mums 😛

0
komentarer

aug 17

Andebryst…

Imellem regnbygerne fik vi grillet et af de stykker andebryst som vi har haft med hjem fra Rævhede Naturprodukter

Salaten blev lidt ruccola, tomater og mozzarella…

Nemt, enkelt og virkelig lækkert…

0
komentarer

aug 09

Dry aged club steak…

Det er godt nok ikke meget vi har haft gang i grillen i år…

I dag kom der en dry aged club steak, fra den lokale slagter i Freising på grillen…

Den blev serveret helt klassisk med kartofler, bearnaise og ærter…

Til dessert er der friskbagt brownie med mandelmel og hjemmelavet flødeis 🙂

0
komentarer

aug 05

Det er lang tid siden…

Det er ved at være længe siden, at der har været gang i grillen – men det har bare været så varmt at vi ikke orkede…

Temperaturen er faldet og i dag havde vi planlagt en hjemmelavet kartoffelsalat og et par iberico pølser 🙂

2
komentarer

maj 16

Mørbrad med pesto og pecorino…

Dagens campingmenu var svinemørbrad og vi tog den allermindste vi kunne finde i supermarkedet…

Jeg er glad for at jeg har min egen kniv med 😛

Mørbrad’en blev afpudset og flækket…

Den gode hjemmelavede pesto fra delikatessen blev smurt på i et gavmildt lag…

Den sidste rest pecorino blev revet henover…

Hos delikatessen i Iper fik vi skåret parmaskinke, så vi fik lidt tykkere skiver end dem i pakkerne på supermarkedets hylder – desuden er det billigere at få skåret end at købe de færdigpakkede og de er så meget bedre…

Den lå og hyggede sig under låget i 45 min., hvilket var lige i overkanten, så næste gang holder vi os til omkring de 35 min…

Solen går langsomt ned bag bjergene, så man har masser af tid til at nyde solnedgangen mens man griller…

Salaten bestod af ruccola, blommetomater og bøffelmozzarella…

Man bliver aldrig træt af pesto, ost og skinke 😀

Udsigten bliver vist ikke bedre 🙂

En god lokal Bardolinovin og den lækre balsamico crema til og middagen var klar…

Det er slet ikke så tosset at sidde og nyde sin gode mad til denne solnedgang 😉

2
komentarer

maj 15

Lasagne…

Resterne af bolognese fra forleden blev brugt i en lasagne til aften…

Vi købte nogle friske lasagneplader og en parmigiano reggiano Nero, lavet på råmælk, som vi rev mellem lagene…

Vi måtte eksperimentere lidt med både forhøjerring og plader, så tiden har vi ikke helt styr på 😉

I Lazise købte vi en ny balsamico crema, den er næsten ikke til at undevære 🙂

Ikke verdens flotteste lasagne, men noget nær den bedste 😛

2
komentarer

maj 14

Revelsben…

Vi købte noget kød, som vi tror er lidt ala revelsben 😉

De røg på grillen sammen med et par pikante italienske pølser…

Dertil fik vi en blandet salat tilsat lidt at den gode bøffelmozzarella 🙂

2
komentarer