jun 29

Porchetta

Idag skal vi prøve en opskrift på porchetta som vi har set i Spise med Price.

I går bestilte vi et svineslag hos den lokale slagter (Spar i Saltum). Desværre fik vi ikke helt hvad vi bestilte, men vi kan ikke helt finde ud af hvad det var de havde lavet til os, det var i hvert fald ikke et normalt svineslag vi havde fået… Øv osse, men det er for sent at gøre noget ved nu, så vi må få det bedste ud af det vi har fået…

Svineslaget krydres med salt og peber.

Hvidløg og skalotteløg hakkes.

Løgene spredes på svineslaget.

Frisk persille, oregano og rosmarin fra Frode’s drivhus hakkes og puttes på sammen med brødkrumme.

Da vores svineslag ikke er helt efter planen, kræver det flere hænder at få bundet sammen.

Der er godt fyldt op…

Herefter bindes svineslaget med madsnor.

Grillen er klar og begge svineslag er sat på spyd og kommer i rotisseriet.

Ca. 2.5 time senere dufter der himmelsk og porchetta’en er klar.

Vi kan næsten ikke vente med at sætte tænderne i porchetta’en 😉

Så er der serveret. I dag med pasta salat til. Velbekomme.

Meeeen, det slutter ikke her… Vi sætter en hjemmelavet wienerstang over på eftervarmen. Wienerstangen er lavet af en i Mette’s familie – og han kan dælme lave go mad og bage godt brød!!!

En lille halv time senere er wienerstangen klar og sættes til afkøling. Den blev nydt senere på aftenen med en kop god kaffe 😉

0
kommentarer

Kommentar